Όλοι εσείς, κάνατε τη διαφορά…

Όλοι εσείς, κάνατε τη διαφορά…

Δώδεκα διαφορετικές ομάδες, εκατοντάδες αθλητές και μικρά παιδιά συνέθεσαν ένα πολύχρωμο σκηνικό στην πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα Βίκος Street Relays.

Οι αγώνες σκυταλοδρομίας αποτελούν, πλέον, παράδοση για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ωστόσο χωρίς την πολυάριθμη και πολυπρόσωπη συμμετοχή όλων των ομάδων και των μεμονωμένων συμμετοχών, τώρα δε θα μπορούσαμε να υπερηφανευόμαστε για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε ποιες ήταν αυτές οι ομάδες:

1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Σ.Ε.Ε.Δ.Α.

Official Sport Partner συμμετοχή με 20 Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Πρωταθλητές Ευρώπης στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 από τα αθλήματα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Κωπηλασίας, Τεχνικής Κολύμβησης, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμική Γυμναστική, Άρση Βαρών, Χειροσφαίριση σάλας και beach handball, Ενόργανη Γυμναστική, Καλαθοσφαίριση και Στίβο. Οι πρωταθλητές μας έφεραν στα kids relays τους μικρούς αθλητές που προπονούν και όσοι είναι γονείς τα μικρά τους παιδιά για να τους μεταφέρουν την αγάπη στον αθλητισμό.

2. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Ο.Θ

Με πρωτοβουλία του Εφόρου του τμήματος Κωπηλασίας κ. Κώστα Αθανασόπουλου, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης συμμετείχε στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 και 2Χ5000 με πολυπληθή ομάδα των αγωνιστικών του τμημάτων κωπηλασίας προερχόμενων από εξουθενωτικές 3ήμερες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Καβάλα και Καστοριά! Έδωσαν όμως το παρόν και ενθουσιασμένοι ανανέωσαν τον ραντεβού τους με την διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

3. ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας του πολύ επιτυχημένου προπονητικού διδύμου των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Αριστείδη Ρουμπενιάν και Θέμη Ιακωβίδη γέμισε την παραλία με μικρούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και την αγωνιστική ομάδα. Ο Σύλλογος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων τις δυο προηγούμενες ημέρες αλλά ταξίδεψε οδικώς από την Μεσσηνία τα ξημερώματα της Κυριακής και λίγες ώρες μετά έφερε το κύπελλο Παμπαίδων στην εκκίνηση των street relays και γιόρτασε την κατάκτησή του με έναν διαφορετικό τρόπο, τρέχοντας για καλό σκοπό.

4. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΘΕΡΜΗΣ “ΑΔΩΝΙΣ”

Το Αθλητικό Φυτώριο Θέρμης έδωσε μαθήματα ομαδικής συμμετοχής με οργανωμένη αθλητική παρουσία, σωστό ζέσταμα και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες! Συμμετείχε μαζικά στην διοργάνωση με όλες τις ακαδημίες μικρών αθλητών του στίβου στις σκυταλοδρομίες 4Χ50 και 4Χ100 ενώ κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία 4Χ2500 γυναικών και πλασαρίσματα στην τριάδα στις άλλες κατηγορίες.

5. ALMIRA MAN

Μια εβδομάδα πριν την μεγάλη διοργάνωση τριάθλου και open water κολύμβησης της Κατερίνης “4ο Almira man” συμμετέχοντες και διοργανωτές δημιούργησαν ομάδες και έτρεξαν στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 διαφημίζοντας με τον πιο δυναμικό τρόπο την διοργάνωσή τους και καλώντας το αθλητικό κοινό να συμμετέχει!

6. Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Η διοργάνωση των Κids Relays έγινε μπλε με την πολυπληθή συμμετοχή των ακαδημιών στίβου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στις σκυταλοδρομίες 4Χ50 και 4Χ100 με περισσότερα από 100 παιδάκια.

7. ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ TRAINING TEAM

Η ομάδα τρεξίματος που έχει δημιουργήσει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης συμμετέχει σταθερά σε κάθε διοργάνωση Βίκος Street Relays στην Θεσσαλονίκη στηρίζοντας τον θεσμό από τη δημιουργία του. Είναι μια ευκαιρία να μεταδώσει ο πρωταθλητής την αγάπη του για τον αθλητισμό στους νέους δρομείς μέσα από τη χαρά της συμμετοχής και προσφοράς.

8. HARRY’S SPOT CAFE BAR

Το γνωστό Internet Coffee Bar συμμετείχε για δεύτερη φορά στην διοργάνωση στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 με μικτές ομάδες

9. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΑΛ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Πολυπληθής συμμετοχή στην διοργάνωση στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 με μικτές ομάδες.

10. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΘ

Πολυπληθής συμμετοχή στην διοργάνωση στις σκυταλοδρομίες 4Χ2500 με μικτές ομάδες.

11.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ε.Ο.Δ.
Με την παρουσία ομάδας πιστοποιημένων διασωστών ειδικά εκπαιδευμένων στην παροχή Α’ βοηθειών, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετείχε στην διοργάνωση με την παροχή εξοπλισμού πρώτων βοηθειών και απινιδωτή, καλύπτοντας όλη τη διαδρομή του αγώνα για τη περίπτωση έκτακτης ανάγκης δρομέα ή θεατή.

12.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ RESCUE GR
Με την παρουσία ομάδας πιστοποιημένων διασωστών ειδικά εκπαιδευμένων στην παροχή Α’ βοηθειών, οι Έλληνες Διασώστες συμμετείχαν στην διοργάνωση με την παροχή εξειδικευμένου εξοπλισμού, καλύπτοντας όλη τη διαδρομή του αγώνα για τη περίπτωση έκτακτης ανάγκης δρομέα ή θεατή.