Αγώνας – σταθμός για τη Χαλκίδα τα Street Relays!

Αγώνας – σταθμός για τη Χαλκίδα τα Street Relays!

Με απόλυτη επιτυχία έγιναν στη Χαλκίδα, οι σκυταλοδρομίες δρόμου Βίκος Street Relays, με τους κατοίκους της πόλης αλλά και κοντινών περιοχών, να «αγκαλιάζουν» τη διοργάνωση και να τρέχουν σε μία εκπληκτική διαδρομή στην Παραλία της Χαλκίδας δίπλα στη θάλασσα.

Το πάρτι συνεχίστηκε και μετά τους αγώνες, με τη δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα να παραλαμβάνει τη σκυτάλη και να ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους που αποθέωσαν τη live εμφάνιση της.

Στα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας που έγιναν με την ευθύνη της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας, του Ελληνικού Συλλόγου Ερμής 1877 , του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Χρήστος Μπουντούλης που πήρε την πρώτη θέση στα 10 χλμ. ανδρών, με τον ίδιο να λέει: «Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία, δίπλα στη θάλασσα, σε μία ξεχωριστή διαδρομή. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι πλέον στους αγώνες δρόμου δεν τρέχουμε μόνο εμείς οι πρωταθλητές, αλλά πολύς κόσμος που μετέχει στο δρομικό κίνημα και έχει βάλει τον αθλητισμό για τα καλά στη ζωή του».

Η νικήτρια στα 10 χλμ. γυναικών Ανδριανή Δόμβρου είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς είχα σταματήσει για αρκετό καιρό το τρέξιμο και παρόλα αυτά κατάφερα να βγω πρώτος. Ηταν μία πολύ ωραία διοργάνωση και θα ήθελα να ξαναπάρω μέρος».

Στους αγώνες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Χαλκίδας, παρέστη και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης: «Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή την δράση, για την οποία πρέπει να τονίσουμε ότι είχε σκοπό τα έσοδα να πάνε σε αθλητικό υλικό στα σχολεία της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό, τον Βίκο και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου, με την εμπειρία που αποκτήσαμε από φέτος, όλα θα είναι ακόμα καλύτερα», είπε ο Δήμαρχος.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Μπουρμάς δήλωσε: «Το δρομικό κίνημα είναι σε έξαρση και δεν θα μπορούσε να λείπει η Περιφέρεια από αυτό το γεγονός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τους αγώνες αυτούς, από τους οποίους δεν θα μπορούσε να λείπει η πανέμορφη Χαλκίδα. Θα ήθελα μάλιστα να προτείνω να γίνει ένας ακόμα σταθμός των Street Relays στην Περιφέρεια μας, καθώς έχει πολλές ακόμα όμορφες περιοχές».

Οι νικητές στα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας:

10.000

Ανδρες

Χρήστος Μπουντούλης    32:58

Αθανάσιος Μακρυγιάννης    36:21

Νίκος Τσιδώνης   36:23

Γυναίκες

Ανδριανή Δόμβρου  40:49

Ειρήνη Πουλάκη  41:24

Νίκη Σαρτζετάκη  50:59

2Χ5000

Ανδρες

Παναγιώτης Εμμανουηλίδης/Δημήτρης Κοτσολάρης  36:27

Γιάννης Πετρόπουλος/Δημήτρης Ταραμάς  40:19

Joan Pastor/Michelle Alberti  41:26

Γυναίκες

Aναστασία Ράμφου/Βαλεντίνα Μακρή  56:43

Μικτές ομάδες

Γιώργος Γκιαούρης/Φωτεινή Γκιαούρη  43:59

4Χ2500

Ανδρες

Μοίρας/Μακρόπουλος/Αγγέλου/Τάγκης  34:51

Στoύπας/Μόρτος/Τσάλας/Κλωτσοτύρας 40:17

Ηλιάδης/Μωυσίδης/Μπουραντάς/Ηλιάδης  42:06

Γυναίκες

Κορόζη/Ασματζόγλου/Σκλαβούνου/Γεραμάνη  49:58

Παπαδοπούλου/Κεβρεκίδου/Ζουζούλα/Γάγγα   53:46

Μαυρογιάννη/Μακρινού/Σαββοπούλου/Βασιλείου

Μικτές ομάδες

Αποστόλου/Παπαθεοδώρου/Μπούτρου/Σιώτης  37:30

Στάικος/Κωτάκη/Ζαφειρόπουλος/Νούτσης  38:22

Παρασκευόπουλος/Φούκα/Καραγιώργος/Λαμπάκης  43:01

Τέλος, βραβεύτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας για την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.
Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.