Δουβαλίδης: «Υπέροχοι αγώνες στην Καβάλα»

Δουβαλίδης: «Υπέροχοι αγώνες στην Καβάλα»

Πήρε τη σκυτάλη από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και την έφερε στην Καβάλα! Ο Έλληνας πρωταθλητής στα 110 μέτρα με εμπόδια, ο χαρισματικός Δραμινός αθλητής και άνθρωπος Κώστας Δουβαλίδης, έτρεξε, γέλασε, διασκέδασε και έγινε πόλος έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Βίκος Street Relays της Καβάλας.

«Συμμετείχα για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη διοργάνωση των Βίκος Street Relays της Καβάλας και η αλήθεια είναι ότι πέρασα καταπληκτικά», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής και συνέχισε: «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση που στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα. Σαν αθλητής του ΣΕΕΔΑ (σ.σ. Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών) ήθελα να έρθω στην Καβάλα και να εκπροσωπήσω την πόλη μου σε μια άρτια διοργάνωση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα.

Από τη μία ότι ο αθλητισμός είναι μια γιορτή για όλους και από την άλλη, ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό που η διοργάνωση στηρίζει τον σύλλογο “ΠΝΟΗ” που προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία».

Όσο για το αν θα τον δούμε ξανά σε διοργάνωση Βίκος Street Relays ο Κώστας Δουβαλίδης τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι θα το επιδιώξω. Ήταν η πρώτη φορά, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Ο σκοπός ήταν ιερός και οι αγώνες υπέροχοι. Αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου είναι δεδομένο ότι θα πάρω ξανά τη σκυτάλη».