Ελα και ζήσε από μέσα τη μαγεία των Βίκος Street Relays

Ελα και ζήσε από μέσα τη μαγεία των Βίκος Street Relays

Με εκκίνηση τα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης 2017 την Κυριακή 7 Μαΐου ενεργοποιήθηκαν  τα εθελοντικά προγράμματα των Βίκος Street Relays, τα οποία θα είναι ενεργά σε όλες τις πόλεις που ταξιδεύουν οι αγώνες  (Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα,  Πειραιάς και Πάτρα).

Επόμενος σταθμός η Κοζάνη την Κυριακή 21 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν εθελοντές και να απασχοληθούν στην προετοιμασία και την υλοποίηση των αγώνων στις πόλεις τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε, λοιπόν, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με  στοιχεία επικοινωνίας και μέγεθος T-shirt στο mail [email protected], αναφέροντας το επιθυμητό πόστο στο οποίο θέλετε να απασχοληθείτε και πολύ σύντομα θα έχετε ενημέρωση για συναντήσεις και για τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Πόστα εθελοντών:

* γραμματεία – παράδοση εξοπλισμού συμμετοχών

* Φύλαξη διαδρομής – αγωνιστικού χώρου,

* τήρηση κανονισμού αγώνα,

* εκκίνηση – ζώνη αλλαγών – καθοδήγηση δρομέων

* φύλαξη πραγμάτων συμμετεχόντων,

* διανομή νερού και αναψυκτικών στους δρομείς,

* παράδοση μεταλλίων στους δρομείς που τερματίζουν

Όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης της Κοζάνης θα αποκτήσουν το συλλεκτικό υφασμάτινο τσαντάκι Βίκος με το T-shirt του εθελοντή αγώνων και άλλες εκπλήξεις!

Ημερομηνία διοργάνωσης: Κυριακή 21/05/2017 το πρωί, με εκκίνηση στις 11:00. Γραμματεία αγώνων Παρασκευή και Σάββατο 11:00-19:00 κάτω από το σκέπαστρο.

Τοποθεσία διοργάνωσης: Πλατεία Νίκης (κεντρική πλατεία Κοζάνης).

Το παράλληλο πρόγραμμα

Παράλληλα θα «τρέχει» ένα πρόγραμμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για εθελοντές που θέλουν να εκπαιδευτούν, να εργαστούν και να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση των Street Relays σε όλα τα τμήματα. Στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την παραγωγή του αγώνα, τα social media, την προβολή και την κοινωνική ευθύνη.

Απευθύνεται και σε τελειόφοιτους σχολών όσο και σε απόφοιτους που θέλουν να κάνουν μέρος της πρακτικής τους.