«Εντός έδρας» στήριξη από τον Γ.Σ. Γλυφάδας!

«Εντός έδρας» στήριξη από τον Γ.Σ. Γλυφάδας!

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς για τα Βίκος Street Relays πλησιάζει και μέρα με την ημέρα η φλόγα για προσφορά μεγαλώνει. Άλλωστε αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, σε κάθε της σταθμό φροντίζει να δίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο σε όλους.

Τα νότια προάστια της Αθήνας παίρνουν πρώτα και καλύτερα τη σκυτάλη, με τους κατοίκους της Γλυφάδας και όχι μόνο, να αγκαλιάζουν τις σκυταλοδρομίες θέλοντας να ζήσουν από κοντά μια πρωτοποριακή διοργάνωση.

Με τα έσοδα να στηρίζουν το Make-A-Wish o στόχος για μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία της διοργάνωσης φέτος, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι φυσικά οι αθλητές του Γ.Σ. Γλυφάδας, που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τα Βίκος Street Relays και καλούν τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή 9 Απριλίου, στην παραλία της Γλυφάδας μπροστά στο παλιό Δημαρχείο (11:30-13:30) και να δώσει τη σκυτάλη στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η αθλήτρια στίβου Λία Ζυγόρη τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που η διοργάνωση θα γίνει και φέτος στην πόλη μας. Πέρυσι είχαμε δυνατή ομάδα, το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε περισσότεροι για να προσφέρουμε στα παιδιά όσο περισσότερο γίνεται».

Από την πλευράς της η Γεωργία Αρσένου αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλη από την στήριξη του οργανισμού «Make-A-Wish»: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που για 2η χρονιά τα Βίκος Street Relays έρχονται στην πόλη μας. Το ευχαριστηθήκαμε πέρυσι και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Θα έχουμε μια αλλαγή στην ομάδα αφού μαζί μας θα τρέξει ο Περικλής Δορκοφίκης. Αυτό που θέλουμε είναι να έρθει ο  κόσμος μαζικά για να γίνουν περισσότερες ευχές από το Make-Α-Wish πραγματικότητα».

Ο Θανάσης Καλάκος, Χρυσός Βαλκανιονίκης των 800μ. στους εφήβους, επεσήμανε την ανάγκη της διασκέδασης και το χαρακτήρα γιορτής που έχουν τα Βίκος Street Relays: «Για μένα είναι η πρώτη χρονιά που θα εκπροσωπήσω τον σύλλογό μου και την Γλυφάδα στους αγώνες και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκτός από το σκοπό που είναι η στήριξη του «Make-Α- Wish», καλώ τον κόσμο να το διασκεδάσει. Να μην κοιτάξει επιδόσεις. Είναι μια γιορτή».

«Να το χαρούμε όλοι μαζί»

Η προπονήτρια του τμήματος ΑΜΕΑ του Γ.Σ. Γλυφάδας, Μάνια Τσιροπούλου, που προπονεί παιδιά με  νοητική στέρηση, μίλησε για την ανάγκη να μην υπάρχουν διαχωρισμοί:

«Με χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση, στόχο έχει να ενισχύσουμε το Make-A-Wish. Μας αγγίζει πολύ γιατί να προπονούμε στον ίδιο χώρο άτομα με αναπηρία και χωρίς αναπηρία. Μας αρέσει που τα Βίκος Street Relays δίνουν ίδιες ευκαιρίες σε όλους. Θα είμαστε εκεί μαζί με τα παιδιά με αναπηρία για να τρέξουμε όλοι μαζί, να το χαρούμε και να προσφέρουμε».