Γλυφάδα Βίκος Street Relays 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Γλυφάδα Βίκος Street Relays 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα της σειράς των Βίκος Street Relays 2017 στη Γλυφάδα έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Η γραμματεία των αγώνων για την παράδοση του εξοπλισμού και για τις τελικές εγγραφές, θα λειτουργήσει στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου Γλυφάδας στο ΔΑΚ Γλυφάδας (οδός Φοίβης 14) την Παρασκευή και το Σάββατο 7-8 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 19:00.

Η έναρξη των αγώνων θα δοθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11:30 το πρωί, στην παραλία Γλυφάδας, μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο (οδός Διαδόχου Παύλου) με τους αγώνες ενηλίκων 4×2,5 – 2×5 και ατομικό αγώνα 10χλμ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι απονομές και οι παιδικοί αγώνες Kids Relays για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης το παρόν θα δώσει η έμπειρη και εγγυημένη ομάδα της LIFEGUARD HELLAS (www.lifeguardhellas.gr) για την κάλυψη της διοργάνωσης σε πρώτες βοήθειες, με ικανό αριθμό από ναυαγοσώστες στη διαδρομή, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό απαιτηθεί.

Στον τερματισμό του αγώνα η Dole θα προσφέρει πολύτιμη ενέργεια στους δρομείς που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν φρέσκες μπανάνες Dole, ώστε να αναπληρώσουν άμεσα τη χαμένη τους ενέργεια.

Και φυσικά ο ονομαστικός μας χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», θα βρίσκεται σε δύο σημεία, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό, για να προσφέρει την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων.