Η Άννα Μαρία Βέλλη τρέχει πάντα με παρέα!

Η Άννα Μαρία Βέλλη τρέχει πάντα με παρέα!

Τα τελευταία χρόνια, η Άννα Μαρία Βέλλη, διακρίνεται για τις τηλεοπτικές και θεατρικές της επιδόσεις. Πριν από το…άλμα της στην υποκριτική, υπήρξε αθλήτρια του στίβου στο ύψος, σε μία περίοδο της ζωής της, την οποία δε διστάζει να παραδεχτεί πως αναπολεί. Το 2016, η Άννα Μαρία, πήρε της σκυτάλη της φιλανθρωπίας μέσω της παρουσίας της στο τηλεοπτικό σποτ των Βίκος Street Relays θέλοντας να αναδείξει όχι μόνο τις αξίες του αθλητισμού αλλά και τη σημασία της ομάδας….πως “όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά”!! Εν όψει του αγώνα της Γλυφάδας, ο οποίος γίνεται με σκοπό της στήριξη του Ιδρύματος Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) μίλησε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
1) Μόνη σου ή με παρέα; 
 Με παρέα. Πάντα με παρέα! Μόνος σου δεν έχει ποτέ πλάκα.
2) Γιατί δέχτηκες να συμμετάσχεις στο διαφημιστικό των σκυταλοδρομιών δρόμου;
 Γιατί είναι μια φανταστική ενέργεια και εκτός του ότι ευαισθητοποιεί τον κόσμο του δίνει και ένα λόγο να τρέξει και να γυμναστεί……κάτι που ξεχνάμε να κάνουμε με τους ρυθμούς της δουλειάς.
3) Ποια ώρα σου αρέσει να τρέχεις;
 Είμαι βραδινός τύπος.
4) Τι θυμάσαι νοσταλγικά από τα χρόνια του στίβου;
 Νοσταλγώ τις προπονήσεις όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Τότε με ένοιαζαν οι αγώνες και είχα τόσο άγχος που ξεχνούσα να παρατηρήσω πόσο ωραία περνούσα στις προπονήσεις μαζί με όλα τα παιδιά!
5) Σε ποιο τομέα σε έχει βοηθήσει ο αθλητισμός;
 Παντού! Από το σώμα μου μέχρι τον τρόπο που χειρίζομαι και αντιμετωπίζω τις καταστάσεις στη ζωή μου!
 6) Πως είναι ο πρωταθλητισμός στο στίβο και πως στην τηλεόραση;
 Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος σε οποιοδήποτε τομέα….. αλλά έχει και πολλά να σου δώσει αν καταφέρεις να αντέξεις μέχρι το τέλος.
7) Στη Γλυφάδα τρέχουμε για το ίδρυμα Make-A-Wish; Ποια είναι η δική σου μεγαλύτερη ευχή που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί;
 Όσο κλασσικό και κοινότυπο κι αν ακουστεί, η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να υπάρχει υγεία. Όλα τ’ άλλα έρχονται! …εεε…κι ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει λίγο σ’ αυτό!