Η Χαλκίδα είναι ο επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relays

Η Χαλκίδα είναι ο επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relays

Το μεγάλο φετινό ταξίδι των σκυταλοδρομιών δρόμου συνεχίζεται και επόμενος σταθμός είναι η Χαλκίδα, την Κυριακή 13 Μαΐου στις 18:30.

Τα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας θα έχουν αγώνες: 4x2500μ. 2X5000μ., 10.000μ. και Kids Relays 4x50μ. & 4x100μ., με διοργανωτή το σύλλογο «Ερμής 1877» και με τη στενή συνεργασία και αρωγή του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τη διοργάνωση βοηθούν σημαντικά ο Τρίτων Χαλκίδας και η Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας ενώ τα έσοδα του αγώνα θα πάνε για την αγορά αθλητικού υλικού που θα διανεμηθεί στα σχολεία της περιοχής.

Οι εγγραφές για τα Bίκος Street Relays της Χαλκίδας συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα relays.gr  ενώ με νέα ανακοίνωση θα γίνει γνωστός ο χώρος για την παραλαβή των αριθμών, των chip και των άλλων αναμνηστικών.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)