Η FunZone σας περιμένει…!

Η FunZone σας περιμένει…!

Ελάτε σήμερα στη funzone των Βίκος Street Relays Ιωάννινα 2017, επισκεφτείτε τα περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης, εκεί όπου θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! 

Στον ίδιο χώρο, σπουδαστές από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα προσφέρουν μαλάξεις προθέρμανσης και αποθεραπείας στους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Ο ονομαστικός μας χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», θα βρίσκεται σε δύο σημεία, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό, για να προσφέρει την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων.

Πλούσια και τα έπαθλα των νικητών με τους χορηγούς μας Fluo, Gree και Renault να προσφέρουν δώρα και T-shirt αντίστοιχα σε όλους τους νικητές ενώ η μικτή δυάδα των 2Χ5.000 θα λάβει υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο στο τέλος της χρονιάς, προσφορά της Nova, Media Partner της διοργάνωσης, δύο ετήσιες συνδρομές “NovaFullpack” στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος StreetRelays 2017.

Ξεχωριστή απονομή και για τις ομαδικές συμμετοχές με την πολυπληθέστερη ομάδα να βραβεύεται και να κερδίζει ένα τάμπλετ  προσφορά της εταιρίας τεχνολογίας FLUO που θα κληρωθεί μεταξύ των μελών της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση ο αριθμός των δρομέων της ομάδας να είναι τουλάχιστον 30 άτομα.

Επίσης, όλοι οι νικητές και νικήτριες ομάδες των αγώνων (οι 2 πρώτοι των 10 χλμ και αντρική, γυναικεία και μεικτή ομάδα στα 4×2,500 και 2×5.000) θα έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής σε όποιον από τους επόμενους αγώνες επιθυμούν.