Η παρουσίαση του Glyfada Βίκος Street Relays

Η παρουσίαση του Glyfada Βίκος Street Relays

Μετράμε, πλέον, αντίστροφα για την «εκκίνηση» της νέας συναρπαστικής σειράς των Βίκος Street Relays, που μπαίνουν στον τέταρτο χρόνο ζωής, έχουν αγκαλιαστεί από χιλιάδες αθλητές και ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει την αξία του αγώνα και της προσφοράς.

Το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαρτίου 2017, ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για τη διεξαγωγή των 2ων Αγώνων Σκυταλοδρομιών Δρόμου, «Glyfada Βίκος Street Relays», που θα διεξαχθούν στην Παραλία Γλυφάδας, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, με σκοπό την ενίσχυση του «Make A Wish».

Στο Δημαρχείο Γλυφάδας θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο δήμαρχος της πόλης, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο τομεάρχης αθλητισμού, κ. Περικλής Δορκοφίκης, η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, εκ μέρους του «Make-A-Wish», η Μαρία Πρεβολαράκη, πρωταθλήτρια της πάλης και μέλος του ΣΕΕΔΑ, παράγοντες και αθλητές του ΓΣ Γλυφάδας, καθώς επίσης οι διοργανωτές και οι εκπρόσωποι των χορηγών των φετινών Street Relays.

Οι αγώνες διοργανώνονται με την υποστήριξη και αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και εντάσσονται στην μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου τα Βίκος Street Relays 2017.