Κορυφαίοι αθλητές στην Καβάλα

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ) στηρίζει σχεδόν από την αρχή τα Βίκος Street Relays και έχει ενεργό ρόλο στη διοργάνωση, δημιουργώντας τις δικές του ομάδες. Με επικεφαλής την πρόεδρο του ΣΕΕΔΑ Ραμπέα Ιατρίδου παίρνουν και αυτοί την σκυτάλη από τη Γλυφάδα και προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην Καβάλα αυτή την Κυριακή, 23 Απριλίου.

Για όσους βρεθούν στην όμορφη Καβάλα, είτε τρέχοντας, είτε παρακολουθώντας τις προσπάθειες των δρομέων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλούς Έλληνες πρωταθλητές που έχουν γράψει ή γράφουν ακόμη τη δική τους ιστορία στα αθλήματά τους. Όπως ο κορυφαίος εμποδιστής μας Κώστας Δουβαλίδης, που έρχεται από τη Δράμα να στηρίξει τη διοργάνωση, αλλά και τον κοινωνικό της σκοπό.

Team leader στην Καβάλα είναι η Φιλιππία Κοχλιαρίδου, μέλος της ντριμ τιμ της άρσης βαρών από το 1991 ως το 2002, με πλούσιο από επιτυχίες βιογραφικό. Μεσογειονίκης, κάτοχος μεσογειακού ρεκόρ, τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ομαδικό κ.λπ.

Μαζί της και «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης το 2013, Αρθούρος Ακριτίδης. Από τον στίβο και την άρση βαρών περνάμε στο Kickboxing με τη συμμετοχή του Γιάννη Σοφοκλέους, παγκόσμιου πρωταθλητή από το 1999 ως το 2005, που συνεχίσει σήμερα ως αθλητής και προπονητής. Μαζί και ο Παναγιώτης Καρανικολής, επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005.

Από τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν για να στηρίξουν τη διοργάνωση και να τρέξουν, η πρόεδρος του ΣΕΕΔΑ, τρίτη παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Τεχνικής Κολύμβησης, Ραμπέα Ιατρίδου και ο Λάμπρος Λαζαρίδης, πρωταθλητής Ευρώπης στο Τάε Κβον Ντο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...

0 Σχόλια “Κορυφαίοι αθλητές στην Καβάλα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Dole_Logo

MEDIA PARTNERS

nova-main-logo-02

Print

ATHLETICS_LOGO_white

running

SPORT PARTNERS

logo-erm
logo_SEEDA