Μάντης-Καγιαλής μιλούν για τα Βίκος Street Relays

Μάντης-Καγιαλής μιλούν για τα Βίκος Street Relays

Το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, του αθλητισμού και της συνεργασίας στέλνουν οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής από τη Μαγιόρκα στους συμμετέχοντες στο Βίκος Street Relays της Γλυφάδας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απριλίου με εκκίνηση στις 11:30 μπροστά στο παλιό Δημαρχείο.

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο στην ιστιοπλοΐα που συμμετέχουν σε αγώνα στην Ισπανία, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι θα πει συνεργασία, αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλο πάνω στο σκάφος, μίλησαν για τα Βίκος Street Relays και προέτρεψαν τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά:

«Η σκυταλοδρομία δεν είναι μόνο κάτι διαφορετικό, είναι και μια ευκαιρία για να μάθουν μικροί και μεγάλοι να συνεργάζονται. Αυτό είναι και το νόημα του αθλητισμού να βοηθάει  και να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Έτσι η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία», τόνισε ο Τάκης Μάντης.

Από την πλευρά του ο Παύλος Καγιαλής επεσήμανε ότι: «Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι διασκεδαστική και ταυτόχρονα δείχνει την αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνουμε ο ένας στον άλλο για να πετύχουμε, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή».

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γλυφάδα, την Κυριακή 9 Απριλίου, με εκκίνηση στις 11:30 μπροστά από το παλιό Δημαρχείο στην παραλία Γλυφάδας.

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αθλητές, μικρά παιδιά ακαδημιών συλλόγων, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παρέες, φίλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι θα τρέξουν προκειμένου να ενισχύσουν και φέτος έναν ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό, που πάντα συνοδεύει την τέλεση των «Βίκος» Street Relays – κι αυτή τη φορά αφορά το κοινωνικό έργο του  MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον Αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Εγγραφές

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για τους πέντε πρώτους σταθμούς του «Βίκος» Street Relays 2017.

Για την εγγραφή σας και άλλες πληροφορίες:
http://www.hermes-events.org/index.jsf

Το δικό σας «ταξίδι» ξεκινάει από την παραλία της Γλυφάδας, με μια σειρά αγώνων:

KIDS RELAYS 4X100Μ.

KIDS RELAYS 4X50Μ.

STREET RELAYS 2X5000Μ.

STREET RELAYS 4X2500Μ.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ.