Με σούπερ ομάδα ο ΣΕΕΔΑ στον Πειραιά

Με σούπερ ομάδα ο ΣΕΕΔΑ στον Πειραιά

Πειραιάς. Το μεγάλο λιμάνι της Ελλάδας, ένα σημείο ανέκαθεν κομβικό για την εμπορική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα της χώρας μας. Γρήγοροι ρυθμοί, αναχωρήσεις, αφίξεις, πλοία, τρένα, άνθρωποι, όλοι και όλα σε μια συνεχή ροή και κίνηση.

Πειραιάς. Τόπος ξεχωριστός, με πλείστες όσες φυσικές ομορφιές, γραφικές γωνιές, ιστορικά σημεία, μνημεία. Και βέβαια, η θάλασσα, τα νερά του Σαρωνικού, η δίοδος για εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, μια εικόνα που η κλεφτή ματιά αρκεί για να ταξιδέψει το νου.

Πειραιάς, Ένα μέρος μαγικό, το τέλειο σκηνικό για να πέσει η αυλαία ακόμα μιας επιτυχημένης σεζόν για τα Βίκος Street Relays, που εισέβαλαν στη ζωή μας, πριν από σχεδόν τρία χρόνια με πρωτοβουλία του πιο ιστορικού ελληνικού συλλόγου, του Ερμή 1877, και αναδείχτηκαν δίχως χρονοτριβή σε μια από τις πιο σημαντικές, πιο μαζικές αθλητικές δρομικές δραστηριότητες στη χώρα μας. Μια ανάσα ξενοιασιάς, χαράς και υγείας στην δύσκολη και μάλλον άβολη, για τους περισσότερους, νεοελληνική πραγματικότητα και καθημερινότητα.

Από τον αγώνα του μεγάλου λιμανιού, δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο «Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών» (ΣΕΕΔΑ), ο οποίος είναι μόνιμος συνοδοιπόρος στο ταξίδι των σκυταλοδρομιών ανά την Ελλάδα.

Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία του συλλόγου στις μικρές σκυταλοδρομίες καθώς τρεις ομάδες ΣΕΕΔΑ-μίνι που θα αποτελούνται από τα παιδιά των αθλητών θα συμμετάσχουν στις αποστάσεις 4×50μ. και 4×100μ. Η ενεργή παρουσία των μικρών φίλων όμως δε σταματάει εδώ. Αρκετά από τα μέλη του ΣΕΕΔΑ θα τρέξουν με τα παιδιά τους στα παιδικά καροτσάκια με σκοπό να τα φέρουν για πρώτη φορά σε επαφή με τη μαγεία του αθλητισμού.

 

Βραβεύσεις των Αρβανίτη και Βολικάκη

 

Αρχηγός θα είναι το μέλος του ΔΣ του ΣΕΕΔΑ και ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, Κώστας Βογιατζάκης. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των Street Relays θα βραβευθεί από τον Σύλλογο η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, Βίκη Αρβανίτη, και ο πρωταθλητής της ποδηλασίας πίστας, Ζαφείρης Βολικάκης, για τις επιτυχίες τους με την εθνική ομάδα. Επίσης, από την πλευρά των διοργανωτών, θα βραβευθεί και ο ίδιος ο ΣΕΕΔΑ για την αδιάλειπτη παρουσία του σε όλους τους αγώνες σκυταλοδρομίας.

 

Με την παρουσία τους θα τιμήσουν τον αγώνα μέλη του ΔΣ και επίτιμα μέλη του Συλλόγου και όλοι τους θα στείλουν το μήνυμα: «ο πρωταθλητισμός έχει ημερομηνία λήξης, ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!».

 

Οι πρωταθλητές του ΣΕΕΔΑ που θα πάρουν μέρος στον αγώνα είναι οι: Φώτης Μπλάνης, Μάριος Χατζηκυριακάκης, Χρυσούλα Βογιατζή, Βάσω Μαυρέλου, Όλγα Μπλάνη, Μαρία Δασκαλοπούλου, Κική Γεροντή, Χρυσή Κόντου και Αγγελική Μυλωνάκου από την υδατοσφαίριση, Ολυμπία Τόκα και Αλεξία Παπαγεωργίου από την άρση βαρών, Γιάννης Δρανδάκης, Βαϊα-Βίκυ Κλεισιάρη και Όλγα Καϊδαντζή από το στίβο, Βασίλης Κολλάρος, Μαρία Πρεβολαράκη και Φανή Ψαθά από την πάλη, Γιώργος Γεωργιάδης, Ραμπέα Ιατρίδου και Άννα Σαμοθράκη από την τεχνική κολύμβηση, Ελίνα Παυλή και Πόπη Κουτσούκου από τη ρυθμική γυμναστική, Αναστασία Ποντίκα και Νικόλ Καυγά από την πυγμαχία-kick boxing, Μπάμπης Δημητρακόπουλος από την κολύμβηση και Παναγιώτης Λέκκας και Ελευθερία Ελληνικάκη από την ποδηλασία.