Μια σκυτάλη, ένας σκοπός, ένας στόχος…

Μια σκυτάλη, ένας σκοπός, ένας στόχος…

Κορυφαίοι Έλληνες δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων βρέθηκαν την Κυριακή στην παραλία της Γλυφάδας, τιμώντας με την παρουσία και την συμμετοχή τους τα Βίκος Street Relays.

Ένας εξ αυτών, ο Ανδρέας Δημητράκης, που συμμετείχε στους αγώνες της Γλυφάδας κι ως τελευταία αλλαγή οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στα 4×2500μ. Ανδρών. Για τον ίδιο λίγη σημασία είχε η νίκη, αφού γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα έτρεχε για καλό σκοπό, την ενίσχυση και στήριξη του ιδρύματος «Make-A-Wish», αλλά και για έναν στόχο, που δεν είναι άλλος από τη χαρά του τρεξίματος , που στα Βίκος Street Relays ξέρουμε και μετατρέπουμε κάθε αγώνα, σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων ανανέωσε το ραντεβού του για τον επόμενο αγώνα, όπου και πάλι θα πιάσει την σκυτάλη, αλλά μέχρι τότε στέλνει το δικό του μήνυμα: «Ο κόσμος οφείλει να αγκαλιάσει τον αθλητισμό, να αγαπήσει το τρέξιμο, να μάθει να συμμετέχει και να προσφέρει, να ζήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα Βίκος Street Relays».

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι η ομάδα, που αποτελούταν από τους Χριστόφορο Μερούση, Παναγιώτη Καραΐσκο, Γιώργο Φθενάκη και Ανδρέα Δημητράκη, τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 30.20.17.