Ο Ανδρέας Δημητράκης τρέχει στη Γλυφάδα

Ο Ανδρέας Δημητράκης τρέχει στη Γλυφάδα

Αποτελεί την σταθερή αξία των μεσαίων αποστάσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και το αποδεικνύει τόσο με τις επιτυχίες του, όσο και με τις επιδόσεις του. Πρόσφατα αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης στους αγώνες που έγιναν στο Βελιγράδι.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Δημητράκη, πρωταθλητή στα 800μ. και 1.500μ., που δεν λέει όχι στις προκλήσεις μιας σκυτάλης στο δρόμο, αλλά ιδιαίτερα όταν αυτό συνδέεται με έναν κοινωνικό σκοπό, όπως αυτός του φετινού αγώνα 2ος Glyfada Βίκος Street Relays.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα τρέξει την Κυριακή στη Γλυφάδα για το «Make A Wish» και στέλνει το δικό του μήνυμα: «Είχα τρέξει το 2015 στον Πειραιά και είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, που πρέπει εμείς οι Έλληνες αθλητές να βοηθάμε για να έρθει ο κόσμος να γνωρίσει το τρέξιμο και τον στίβο. Τους καλώ όλους την Κυριακή να έρθουν και ν’ αγωνιστούμε βοηθώντας και εμείς να πραγματοποιηθεί μια ευχή για ένα παιδί».

Ο Ανδρέας Δημητράκης θα τρέξει μαζί με τον Χριστόφορο Μερούση στα 4×2,5χλμ., τον Παναγιώτη Καραΐσκο και τον Γιώργο Φθενάκη.