Οι μικροί δρομείς φτιάχνουν τις ομάδες τους!

Οι μικροί δρομείς φτιάχνουν τις ομάδες τους!

Ο Α.Ο. Σπύρος Λούης Κορυδαλλού-Νίκαιας, μετά την αξέχαστη περσινή εμπειρία της συμμετοχής, στηρίζει και φέτος το Βίκος Street Relays της Γλυφάδας.

Τα παιδιά του σωματείου, ήδη, δημιουργούν τις ομάδες τους για να τρέξουν την Κυριακή 9 Απριλίου στα 4×50μ. Kids Relays και στα 4×100μ. Kids Relays!

«Μας αρέσει ο παλμός που υπάρχει, η ιδέα του να τρέχεις σκυταλοδρομία στο δρόμο και το γεγονός πως είναι περισσότερο μια γιορτή, παρά το ν’ ανταγωνίζεσαι. Επίσης, το χαίρονται τα παιδιά γιατί είναι πολύ όμορφη η όλη διοργάνωση και διαδικασία. Ανεβαίνουν στο βάθρο, παίρνουν τα μετάλλια τους, φωτογραφίζονται, είναι κάτι που αρέσει και στους γονείς», τονίζει ο Νίκος Κουλουμαρίτσης, τεχνικός σύμβουλος του Α.Ο. Σπύρος Λούης Κορυδαλλού-Νίκαιας, που στους περσινούς αγώνες είχε έντονη παρουσία στους αγώνες της Γλυφάδας, με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο «Σπύρος Λούης» ιδρύθηκε το 1995 και το 2007 κατάφερε να απλωθεί σε τρία στάδια, που γυμνάζονται οι αθλητές των ακαδημιών, στο Θεμιστόκλειο, στου Ρέντη και στο ΕΑΚ Κορυδαλλού. Χρόνο με το χρόνο αυξάνονται και ήδη ο σύλλογος έχει ανεβεί στην 108η θέση στην αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.