Σκυτάλη στην Genelabs και μία μεγάλη προσφορά στους νικητές!

Σκυτάλη στην Genelabs και μία μεγάλη προσφορά στους νικητές!

Η πρόληψη και η άθληση βοηθούν στην διατήρηση μιας καλής υγείας. Η πρόληψη και η άθληση γίνονται ένα στα Βίκος Relays του Αμαρουσίου μέσω της συνεργασίας με την Genelabs, η οποία θα προσφέρει και σημαντικές εκπτώσεις στους νικητές.

Συγκεκριμένα, όλοι οι νικητές και νικήτριες των αγωνισμάτων θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε αιματολογικές και γυναικολογικές εξετάσεις με έκπτωση 50% στα εργαστήρια της Genelabs. “Εμείς είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας και πάντοτε έχουμε στόχο να συμμετέχουμε σε τέτοιους αγώνες, που προάγουν την άθληση και κατ’ επέκταση την υγεία και το ευ ζην μέσα από τον αθλητισμό. Ένα παραπάνω τώρα στα Βίκος Relays, γιατί υπάρχει και η σκυτάλη που συμβολίζει τη συνεργασία και την φιλία στις ανθρώπινες σχέσεις”, επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Genelabs, Χρήστος Λουτράδης, προσθέτοντας πως “η πρόληψη και η άθληση είναι αλληλένδετα για να υπάρχει καλή υγεία. Εμείς προσφέρουμε την πρόληψη μέσω των εργαστηριακών εξετάσεων, τα Relays προσφέρουν την άθληση στον κόσμο”.

Λίγα λόγια για την Genelabs

Η Εταιρεία Γονιδιωματική-Genelabs ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της Βιοπαθολογίας και της Μοριακής Διαγνωστικής, βασιζόμενη στα αρτιότερα διαγνωστικά μέσα που διαθέτει η σύγχρονη βιοτεχνολογία.

Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας. Το Εργαστήριο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχει στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Στόχος του διαγνωστικού κέντρου Genelabs είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών με επιστημονική και τεχνολογική αρτιότητα, διατηρόντας ταυτόχρονα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση απέναντι στους ανθρώπους που μας επιλέγουν για τις ιατρικές τους εξετάσεις.

Παράλληλα, παρέχεται συμβουλευτική από τους γιατρούς του κέντρου σε όλους εξεταζόμενους.

Στόχος για την περίοδο 2014-2015 είναι η επέκταση της γκάμας των υπηρεσιών του κέντρου μας με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών με γνώμονα τις τελευταίες ιατρικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Στο διαγνωστικό κέντρο Genelabs όλες οι εξετάσεις έλεγχονται ποιοτικά με εσωτερικό και εξωτερικό ποιοιτικό έλεγχο απο οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, το διαγνωστικό κέντρο Genelabs έχει λάβει πιστοποιοτικό ποιότητας ISO και υπόκειται σε συνεχούς ελέγχους ποιότητας, τηρώντας τα αυστηρότερα επιστημονικά πρωτόκολλα.