ΣΕΕΔΑ Running Team με άρωμα… πισίνας!

ΣΕΕΔΑ Running Team με άρωμα… πισίνας!

Αφήνουν τα σκουφάκια και τα μαγιό στην άκρη, βάζουν την «στολή» του αθλητή στίβου, κάνουν την επιθυμία τους πράξη και τρέχουν για ιερό σκοπό! Έντεκα πρωταθλητές-μέλη του ΣΕΕΔΑ, από την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και την τεχνική κολύμβηση, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους ομάδες και ετοιμάζονται να αλλάξουν σκυτάλες στο πρώτο φετινό event των Βίκος Street Relays, το πρωί της Κυριακής (9/4) στην παραλία της Γλυφάδας.

«Όλοι εμείς οι πρωταθλητές του ΣΕΕΔΑ καλούμε τον κόσμο να έρθει και να συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην παραλία της Γλυφάδας», το ισχυρό μήνυμα τους.

Οι εν ενεργεία πολίστες του Υδραϊκού, Φώτης Μπλάνης και Μάριος Χατζηκυριακάκης θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε διοργάνωση των Βίκος Street Relays. Μαζί τους η διεθνής διαιτητής και πρωταθλήτρια Μαρία Δασκαλοπούλου και οι πρωταθλήτριες Κατερίνα Μπλάνη, Χρυσούλα Βογιατζή, Χρυσή Κοντού, Κική Γεροντή και η Αγγελική Μυλωνάκου. Εκπρόσωπος της κλασικής κολύμβησης η πρωταθλήτρια Λένα Κωστή και από την τεχνική κολύμβηση οι πρωταθλήτριες Ραμπέα Ιατρίδου και Δήμητρα Δημητροπούλου.
Πρώτη εμφάνιση με την ΣΕΕΔΑ Running Team και για τον πρωταθλητή του Μοντέρνου Πεντάθλου Γιώργο Κάτσιο και την πρωταθλήτρια της Πυγμαχίας Τζένη Τασίδου.

Πρωταθλητές των δυναμικών αθλημάτων θα είναι και πάλι παρόντες: ο Βασίλης Κολλάρος πρωταθλητής της Πάλης, η Αναστασία Ποντίκα και η Νικόλ Καυγά από την Πυγμαχία και το Kick Boxing. Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής με το ιδιαίτερο πιο χαριτωμένο τους τρέξιμο θα δώσουν πινελιές χάρης στον αγώνα! Η Νίνα Κοντοπούλου πρωταθλήτρια του ανσάμπλ, η Χριστίνα Καλτσά και η Ελίνα Παυλή.
Τις ομάδες συμπληρώνουν τα μόνιμα μέλη της running team ο πρωταθλητής της Ποδηλασίας Παναγιώτης Λέκας και η πρωταθλήτρια της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μαρία Μοίρου.

Στις σκυταλοδρομίες της Γλυφάδας θα συμμετέχει μετά από απουσία ενός χρόνου και η πρωταθλήτρια του στίβου Όλγα Καϊδαντζή που πρόσφατα έγινε μητέρα. Στην διοργάνωση του 2016 δεν είχε τρέξει αλλά ήταν παρούσα παρόλη την προχωρημένη εγκυμοσύνη της για να στηρίξει την διοργάνωση.

«Με αφορμή τις σκυταλοδρομίες δρόμου και με κίνητρο την στήριξη του «Make-Α-Wish» προσπάθησα να δημιουργήσω λίγο χρόνο και να επιστρέψω σε αυτό που μέχρι πέρυσι ήταν το φυσικό μου περιβάλλον, το στάδιο. Η μικρή μου είναι μόλις 6 μηνών και ήταν πολύ δύσκολο για  μένα να κάνω την αρχή. Βρήκα όμως τον τρόπο να συνδυάσω στο σπίτι ασκήσεις προπόνησης με παιχνίδι και μαθαίνω έτσι στην μικρή μου να αγαπά τον αθλητισμό», δηλώνει η πρωταθλήτρια μας.