Τα παιδικά μετάλλια των Street Relays είναι στη Λάρισα!

Τα παιδικά μετάλλια των Street Relays είναι στη Λάρισα!

Από το απόγευμα της Πέμπτης μπορείτε να παραλάβετε τα μετάλλια που υποσχέθηκαν τα Βίκος Street Relays σε όσα παιδιά δεν πήραν στον αγώνα της Κυριακής.

Από τις 18:00 ττης Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πάρουν το μετάλλιο τους, μπορούν είτε αυτά, είτε οι γονείς τους, να πάνε στον Φούρνο Αντωνιάδη (Παπαναστασίου 33) που είναι επίσημος υποστηρικτής του αγώνα και να τα πάρουν! 

Η μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα, η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής να δώσει σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία της συμμετοχής και κάποιες αστοχίες με τον κόσμο να παίρνει 2-3 μετάλλια κάθε φορά, είχαν ως αποτέλεσμα να μην φτάσουν για όλα τα παιδιά.

Ωστόσο, πλέον έχουν όλα τα τη δυνατότητα να πάρουν το μετάλλιο της συμμετοχής τους, αρκεί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να περάσει από τον Φούρνο Αντωνιάδη, χωρίς φυσικά να απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος. Θα υπάρχουν και μπλούζες για όσα παιδιά, επίσης δεν προμηθεύτηκαν.

Παρακαλούμε, όμως, να πρυτανεύσει η λογική και να μην πάνε στο κατάστημα άνθρωποι, που δεν συμμετείχαν στον αγώνα της Κυριακής.

Τα Βίκος Street Relays θέλουν για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουν τους κατοίκους της Λάρισας, για την πραγματικά συγκλονιστική τους ανταπόκριση στον αγώνα!