Τα Street Relays επιστρέφουν για ένα εντυπωσιακό φινάλε

Τα Street Relays επιστρέφουν για ένα εντυπωσιακό φινάλε

Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην πόλη των Ιωαννίνων τον περασμένο Ιούνιο, η πρώτη φάση των Βίκος Street Relays 2017, στο μυαλό όλων μας ήταν το επόμενο ραντεβού της χρονιάς, το επόμενο ραντεβού μαζί σας.

Οι μέρες πέρασαν, το ίδιο και το καλοκαίρι και η ανθρώπινη σκυταλοδρομία, που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, έτρεξε στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και τερμάτισε εμφατικά στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο των αγώνων, επιστρέφει κοντά σας, με πρώτο σταθμό του δεύτερου κύκλου την πόλης της Λάρισας.

Στην καρδιά της Θεσσαλίας θα κάνουμε στις 22 Οκτωβρίου τον πρώτο σταθμό και θα να φτάσουμε, με τους τρεις επόμενες διαδρομές, όλοι μαζί στο φινάλε της χρονιάς.

Το Νοέμβριο θα τρέξουμε στη Χαλκίδα (5/11) και τον Πειραιά (19/11), ενώ η αυλαία θα πέσει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με δύο υποψήφιες πόλεις, τη Λαμία και την Πάτρα, που μπαίνουν κι αυτές, πλέον, στους ετήσιους σταθμούς των Βίκος Street Relays.

Άλλωστε, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου κατόρθωσαν στο πρώτο μισό κομμάτι της αγωνιστικής σεζόν να ανοίξουν φτερά, να φτάσουν μακριά και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Χάρη, λοιπόν, στη δική σας εντυπωσιακή παρουσία όλοι μας προετοιμαζόμαστε για τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, έχοντας από τώρα το βλέμμα και στην επόμενη χρονιά.

Τα Βίκος Street Relays και όλοι εσείς θα συνεχίσουμε να «παράγουμε» αθλητισμό και να προάγουμε τον πολιτισμό, γιατί όπως λέμε: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά…».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays