Το come back του Χριστόφορου Μερούση έγινε στα Βίκος Street Relays!

Το come back του Χριστόφορου Μερούση έγινε στα Βίκος Street Relays!

Τα Βίκος Street Realys και η Γλυφάδα ήταν το ιδανικό σημείο για το come back του Χριστόφορου Μερούση στη δράση! Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός δράσης, επέλεγε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην παραλία της Γλυφάδας για την επιστροφή του στους αγώνες.

Ο Χριστόφορος γύρισε δυνατός, έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις μέσα στη χρονιά, που αν μη τι άλλο, μπήκε το… δεξί! Η ομάδα του αποτελούμενη από τον ίδιο, τον πρωταθλητή των μεσαίων αποστάσεων, Ανδρέα Δημητράκη, αλλά και τους Παναγιώτη Καραΐσκο και Γιώργο Φθενάκη, συμμετείχε στα 4×2500μ κι έφτασε εύκολα και με καλό χρόνο στη νίκη.

Ο κορυφαίος μας μαραθωνοδρόμος κράτησε την σκυτάλη και δεν είπε όχι στα Βίκος Street Relays, που αποτελούν ένα ευχάριστο τρόπο τρεξίματος και διασκέδασης, άσκησης και χαράς. Μια γιορτή του αθλητισμού, που έζησε για πρώτη φορά και ο ίδιος, που ως πατέρας είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να στηρίξει με την παρουσία και την συμμετοχή, το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, βοηθώντας να πραγματοποιηθεί μια ευχή για ένα παιδί!

Σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς στόχος του; Θα προετοιμαστεί τον επόμενο μήνα στο εξωτερικό με στόχο να πιάσει το όριο του μαραθωνίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο.

Ευχή όλων μας να τα καταφέρει και να δώσει το παρόν σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού!