To Horizon Blu στηρίζει τα Βίκος Relays στη Καλαμάτα

To Horizon Blu στηρίζει τα Βίκος Relays στη Καλαμάτα

Το γαλάζιο της θάλασσας της Καλαμάτας θα συντροφεύει όλους όσοι τρέξουν στα Βίκος Relays την 1η του Μαρτίου. Τον κορυφαίο αγώνα τρεξίματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας θα συντροφεύει υποστηρικτικά το Horizon Blu, το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων της πόλης!

Ο Διευθυντής του Horizon Blu, Γεράσιμος Ταρνάκας υπογράμμισε την σημασία της ενότητας που υπάρχει στον κλάδο των ξενοδόχων, ειδικά ως προς την στήριξη των “Καλαμάτα Βίκος Relays”: “Θεωρούμε ότι τα ξενοδοχεία στη Καλαμάτα δεν είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους, αλλά συμπληρωματικά. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει ενότητα και ειδικά όταν πρόκειται να στηριχθεί ένα αθλητικό γεγονός σαν τα Βίκος Relays, το οποίο είναι ικανό να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό στην Καλαμάτα εκείνες τις ημέρες. Τουριστικά, εκείνη η περίοδος δεν είναι υψηλής επισκεψιμότητας και τα Relays θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε όλα τα ξενοδοχεία”.

Το κοινωνικό προφίλ κάθε εταιρείας είναι σημαντικό και μέσω των Βίκος Relays, που θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα στηριχθεί το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Καλαμάτας, αναδεικνύεται αυτός ο στόχος. “Εμείς στηρίζουμε τα Βίκος Relays και θέλουμε να γίνουν θεσμός για την Καλαμάτα, γιατί θα προσφέρουν και φιλανθρωπικό έργο. Προσωπικά, προτρέπω όλους τους Καλαματιανούς να βρεθούν στην παραλία και να συμμετέχουν στον αγώνα, που θα στηρίξει το έργο ενός τόσο σημαντικού ιδρύματος”.

Ειδική προσφορά για τους συμμετέχοντες

Ειδικά για τους συμμετέχοντες στα “Καλαμάτα Βίκος Relays”, αλλά και τους φίλους ή υποστηρικτές τους, το Horizon Blu έχει ετοιμάσει μια ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το διάστημα που θα γίνουν τα Βίκος Relays.

Οι τιμές ξεκινούν για το απλό δίκλινο με πρωϊνό από τα 80€ ανά διανυκτέρευση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Promo Code RELAY15K στο σχετικό πεδίο στη φόρμα κράτησης του site μας είτε να τηλεφωνήσουν στο 2721080099 και να ζητήσουν τη σχετική έκπτωση.

Λίγα λόγια για το Horizon Blu

Με κυρίαρχο το στοιχείο του νερού σε όλους τους χώρους, διακοσμημένο σε yachting στυλ διακριτικής πολυτέλειας, το νεότερο ξενοδοχείο της παραλίας της Καλαμάτας προσφέρει στους επισκέπτες του άνεση και ξεχωριστές υπηρεσίες με έμφαση στη λεπτομέρεια όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το ανεπιτήδευτο στυλ συνεχίζεται στα εστιατόρια και μπαρς του ξενοδοχείου πάνω από τις πισίνες και την πλήρως οργανωμένη παραλία, με τις μοναδικές προτάσεις φαγητού και ποτού αλλά και ενδιαφέροντα events. Η συνολική πρόταση του ξενοδοχείου απευθύνεται στον φιλοξενούμενο που θέλει να χαλαρώσει και να αποβάλει την ένταση της ζωής, σε ένα θέρετρο στην καρδιά μιας ολοζώντανης πόλης.

Μοντέρνες λιτές γραμμές, υφές φυσικού ξύλου και μαρμάρου, τόνοι του μπλέ και του λευκού, ευρυχωρία αλλά και προσωπικοί χώροι, άνεση και ποιότητα υλικών είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις που μπορούν να περιγράψουν τα μοναδικά δωμάτια του ξενοδοχείου. Κομψά διακοσμημένα και σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στον φιλοξενούμενο μια αίσθηση χαλάρωσης και διακοπών, αλλά και εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης, επεκτείνουν τον χώρο τους σε ευρύχωρες βεράντες και αφήνουν τη ματιά να περιπλανηθεί στους προσεγμένους κήπους, τις πισίνες, τη θάλασσα και τον ορίζοντα στο βάθος.

Μόλις έξω από τις εισόδους του ξενοδοχείου βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Καλαμάτας, μιας πόλης ιδιαίτερα πλούσιας σε ιστορία αλλά και ζωή.

Μια παραθαλάσσια βόλτα ή ποδηλατάδα περνάει πρώτα στο λιμάνι, λίγο πριν την μαρίνα και μετά, μέσα από δροσερά πάρκα, οδηγεί προς στο κέντρο της πόλης με την τεράστια και εντυπωσιακή πλατεία, το εμπορικό κέντρο και τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Λίγο πιο πάνω, μέσα από καλοδιατηρημένους πεζόδρομους βρίσκεται το Ιστορικό κέντρο, με τα αξιοθέατα όπως το κάστρο, η εκκλησία της Υπαπαντής, μουσεία και πινακοθήκες.

  • Thumbnail title

    Thumbnail description