Το μήνυμα της Αλεξάνδρας φθάνει παντού

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας φθάνει παντού

Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, όπου το 2016 έζησε συγκλονιστικές στιγμές αθλητικών επιτυχιών , αυτή τη φορά για τα Βίκος Street Relays, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 07 Μαΐου στη Νέα Παραλία, στις 17:00, της μακεδονικής πρωτεύουσας.

Η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου αναδείχτηκε και MVP, πλέον, ως μέλος της ΣΕΕΔΑ Running Team, θα τρέξει την Κυριακή μαζί με άλλους αθλητές και απλούς πολίτες για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Αλεξάνδρας σε αγώνες της διοργάνωσης, καθώς πέρυσι συμμετείχε στον αντίστοιχο αγώνα της Γλυφάδας.

«Είμαι εδώ ενάμιση χρόνο μέλος του ΣΕΕΔΑ και μου δόθηκε πέρυσι η ευκαιρία να λάβω μέρος στα street relays που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Γλυφάδας για την ενίσχυση του “Make a Wish”. Το συναίσθημα του να συμμετέχω στην ίδια ομάδα με αθλητές που έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις με τις Εθνικές μας Ομάδες σε ότι άθλημα μπορεί κανείς να φανταστεί, πρωταθλητές μας εν ενεργεία αλλά και μεγάλοι αθλητές που ξεχνούν τραυματισμούς, ηλικία και χρόνια απραξίας και συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες για καλό σκοπό ήταν πολύ συγκινητικό!

Φέτος δίνω ξανά το παρόν αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενισχυθεί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες. Τα μέλη του ΣΕΕΔΑ, είμαστε ενεργοί και δραστήριοι στις διοργανώσεις όπου συμμετέχει ο σύλλογος, γιατί ο πρωταθλητισμός δεν είναι μόνο επιτυχίες αλλά και προσφορά, ανταπόδοση και παράδειγμα!”.