Τρέχουμε την Κυριακή στο πιο όμορφο σημείο της πόλης!

Τρέχουμε την Κυριακή στο πιο όμορφο σημείο της πόλης!

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται στο πιο όμορφο σημείο της τα Βίκος Street Relays 2017, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! Το ραντεβού μας είναι για το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

Απλός κόσμος, οικογένειες, φίλοι, παρέες, δρομείς, αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα είναι στη Νέα Παραλία έτοιμοι να ζήσουν όλοι μαζί, άλλη μια μεγάλη αθλητική γιορτή, που και φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της μακεδονικής πρωτεύουσας.

Την Κυριακή 7 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στη  Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και τρέχουμε όλοι μαζί  για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».

Ένα στοίχημα, που βάλαμε όλοι μαζί το 2014, κερδήθηκε χάρη στην τεράστια αγκαλιά του απλού κόσμου, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά.

Street Relays και πρόγραμμα εθελοντισμού

Με εκκίνηση τα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2017 ενεργοποιούνται δύο εθελοντικά προγράμματα σε όλες τις πόλεις που ταξιδεύουν οι αγώνες (Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα, Πειραιάς και Πάτρα).

Με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν εθελοντές και να απασχοληθούν στην προετοιμασία και την υλοποίηση των αγώνων στις πόλεις τους.

Αναλυτικά οι χρήσιμες πληροφορίες για κάθε αθλητή, για κάθε ομάδα: 

Εγγραφές:

Οι online εγγραφές για τα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης έχουν κλείσει. Έχετε όμως τη δυνατότητα να δηλώσετε last minute συμμετοχή στέλνοντας mail στο [email protected] αναφέροντας το αγώνισμα που θέλετε να συμμετάσχετε και τα ονόματα των δρομέων της ομάδας σας.

Παραλαβή υλικού και τελικές εγγραφές:

Παρασκευή και Σάββατο 5-6 Μαΐου,  11:00-19:00, από την γραμματεία των αγώνων μέσα στη ΔΕΘ, δίπλα στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Γραμματεία αγώνων:

Θα λειτουργήσει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου την Κυριακή 7/5 12:00 – 16:00

Η διαδρομή των αγώνων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης με εκκίνηση από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17:00.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.