Βίκος Street Relays και Nova μαζί τη διετία 2017-2018

Βίκος Street Relays και Nova μαζί τη διετία 2017-2018

Τα Βίκος Street Relays χρόνο με το χρόνο αναπτύσσονται, ξεκινώντας το 2014 με έξι αγώνες, και φθάνοντας πλέον το 2017 στους εννιά αγώνες, κι από το ξεκίνημα της πρωτοποριακής σειράς αγώνων δρόμου, η Nova στηρίζει σταθερά τη διοργάνωση, με πλούσιο ρεπορτάζ το οποίο προβάλλεται από τα κανάλια Novasports.

Ο αθλητικός σύλλογος «Ερμής 1877» ως διοργανωτής και η Nova ως Media Partner, ανανεώνουν τη συνεργασία τους και προχωρούν «χέρι – χέρι» και τη διετία 2017-2018, ανανεώνοντας τα αγωνιστικά ραντεβού τους στις εννιά πόλεις της Ελλάδας, όπου θα ταξιδέψουν φέτος τα Βίκος Street Relays.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας θα δοθούν ως δώρο, δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full Pack” στην πιο γρήγορη μεικτή δυάδα της χρονιάς, στο αγώνισμα των 2×5 χλμ.

Η Nova, πέρα από τη στήριξή της ως προς την επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης, συμμετέχει ενεργά και με τη Novasports Running Team, υπό την καθοδήγηση του Captain της Περικλή Ιακωβάκη, δίνοντας την ευκαιρία σε συνδρομητές, αλλά και σε συνεργάτες να πάρουν μέρος στη διοργάνωση δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από τα Καταστήματα Nova. Ενεργή συμμετοχή στην ομάδα έχει και το προσωπικό της εταιρίας.

«Πριν από τρία χρόνια όταν οι αγώνες σκυταλοδρομιών ξεκίνησαν το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα, η Nova ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός μεταδότης στη χώρα, που όχι μόνο ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας, αλλά που έγινε και ο κύριος Media Partner των αγώνων» δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Βίκος Street Relays, κ. Γιάννης Νικολάου. Και συμπλήρωσε «Έκτοτε χτίστηκε μία συνεργασία, η οποία μόνο ως ιδανική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και που ο καθένας θα ήθελε να έχει. Οφείλουμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κανάλια και τους ανθρώπους της Nova, που και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι δίπλα μας, που στηρίζουν τα Βίκος Street Relays και που μας δίνουν την ευκαιρία να μεταδώσουμε σ’ όλη την Ελλάδα το μήνυμα για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη συνεργασία και την κοινωνική προσφορά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σκυταλοδρομίες δρόμου στα τρία χρόνια διεξαγωγής τους έχουν στηρίξει οικονομικά περισσότερα από 20 ιδρύματα”.

Εκ μέρους της Nova, ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε τα εξής: «Η Nova δεν θα μπορούσε να μην αγκαλιάσει μία τέτοια διοργάνωση που προάγει τον μαζικό αθλητισμό αλλά και το πνεύμα συνεργασίας. Βασική κατεύθυνση που έχουμε στα αθλητικά κανάλια μας είναι να προβάλλουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές. Γι’ αυτό επιλέξαμε να προωθήσουμε επικοινωνιακά τη διοργάνωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, και ειδικότερα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού».