Βίκος Street Relays Καβάλα 2017: Η σκυτάλη ανηφορίζει στη Μακεδονία!

Βίκος Street Relays Καβάλα 2017: Η σκυτάλη ανηφορίζει στη Μακεδονία!

Η αρχή έγινε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στη Γλυφάδα και από τα νότια προάστια της Αθήνας, η σκυτάλη παίρνει το δρόμο και ανηφορίζει Στην πανέμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, την Καβάλα, όπου θα φιλοξενηθεί στις 23 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας της σειράς Βίκος Street Relays 2017.

Ακριβώς ένα χρόνο πριν οι αγώνες σκυταλοδρομιών δρόμου, του μοναδικού στο είδος του αγώνα στην Ελλάδα, έκανε για πρώτη φορά στάση στη γραφική και φιλόξενη πόλη, με το σκηνικό κάτω από τη σκιά του Φρουρίου να είναι άκρως ειδυλλιακό!

Ανάλογες εικόνες, ανάλογες στιγμές, είμαστε σίγουροι, ότι θα ζήσουμε και φέτος στο δεύτερο ραντεβού με τον αθλητισμό και την προσφορά. Τα Βίκος Street Relays συνεχίζουν το δικό τους αγώνα ανθρωπιάς και βοήθειας προς τους συνανθρώπους όλων μας, με τα έσοδα από τις συμμετοχές να διατίθενται για ενίσχυση ιδρυμάτων, αυτή τη φορά θα αγκαλιάσουν την σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ».

Είμαστε σίγουροι για την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, θέλουμε και φέτος η παραλία της Καβάλας να γεμίσει από κόσμο, αθλητές, ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο, που όλοι μαζί θα στείλουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σ’ ένα μοναδικό αγώνα σκυταλοδρομίας.

Ο αθλητικός Σύλλογος «Ερμής 1877», ο ΟΚΑ Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας,  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης, οι φορείς που «τρέχουν» για τον αγώνα της 23ης Απριλίου, με την καταλυτική παρουσία και προσφορά της Καβαλιώτισσας παραολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτριας, Ανθή Καραγιάννη, η οποία θα είναι και η πρέσβειρα των Βίκος Street Relays στην Καβάλα.

Το πρόγραμμα των αγώνων της 23ης Απριλίου
Οι αγώνες των σκυταλοδρομιών δρόμου της Καβάλας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Απριλίου με ώρα έναρξης 11.30 το πρωί από τη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου, με τη διαδρομή να εκτείνετε από το Λιμάνι μέχρι και το πάρκο Φαλήρου.

Δείτε την εικόνα με τη φετινή διαδρομή:

Στους αγώνες των σκυταλοδρομιών υπάρχουν τρεις κατηγορίες για τις οποίες θα βγει ξεχωριστή κατάταξη και είναι:

α) Ομάδες Ανδρών, β) Ομάδες Γυναικών, γ) Μικτές Ομάδες.

Εκτός από τις κατηγορίες ενηλίκων έχουν σχεδιαστεί και ειδικές διαδρομές για παιδιά Δημοτικού, τα Kids Relays, με κατηγορίες: 4×50μ (παιδιά ηλικίας 6-10) και 4×100μ (παιδιά ηλικίας 11-12).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά με chip και θα είναι ατομική και ομαδική. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερμή 1877 hermes-events.org, από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο-αρχηγό κάθε ομάδας, και στα γραφεία του ΟΚΑ Καβάλας.

Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις ομάδες λήγει την Τετάρτη 19 Απριλίου.