Βίκος Street Relays Καβάλα 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Βίκος Street Relays Καβάλα 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Τα Βίκος Street Relays 2017 ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα και στην όμορφη πόλη της Καβάλας, για τον δεύτερο αγώνας της σειράς, την Κυριακή 23 Απριλίου, με τις προετοιμασίες να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Το σύστημα των online εγγραφών στο www.hermes-events.org θα κλείσει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20/4.

Η γραμματεία των αγώνων για την παράδοση του εξοπλισμού και για τις τελικές εγγραφές, θα λειτουργήσει στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy (Ελ. Βενιζέλου 27) την Παρασκευή και το Σάββατο 21-22 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 19:00.

Η έναρξη των αγώνων θα δοθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 το πρωί, στην παραλία Καβάλας (Λεωφ. Βασιλέως Παύλου), στο ύψος των ΚΤΕΛ, με τους αγώνες ενηλίκων 4×2,5 – 2×5 και ατομικό αγώνα 10χλμ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι απονομές και οι παιδικοί αγώνες Kids Relays για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Ο ονομαστικός μας χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», θα βρίσκεται σε δύο σημεία, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό, για να προσφέρει την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων.

Πλούσια και τα έπαθλα των νικητών με τους χορηγούς μας Fluo, Gree και Renault να προσφέρουν δώρα και T-shirt αντίστοιχα σε όλους τους νικητές, την Puma να προσφέρει αθλητικά Τ-Shirt Puma στη νικήτρια μικτή ομάδα των 4 x 2,5χλμ, ενώ η μικτή δυάδα των 2 x 5χλμ θα λάβει υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο στο τέλος της χρονιάς, προσφορά της Nova, Media Partner της διοργάνωσης, δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full pack” στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays για το 2017.