Συνεχίζονται οι εγγραφές ως τις 20:00. Ελάτε κι εσείς…

Συνεχίζονται οι εγγραφές ως τις 20:00. Ελάτε κι εσείς…

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τη συμμετοχή στα Βίκος Street Relays Λάρισα 2017. Η ανταπόκριση ανθρώπων κάθε ηλικίας πραγματικά είναι το καλύτερο και ηχηρότερο μήνυμα, που στέλνει η πόλη ενόψει των φετινών Βίκος Street Relays, οι οποίοι για δεύτερη χρονιά διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση του δρομικού κινήματος της Λάρισας, όπως και των άλλων πόλεων, αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή, κατατάσσοντας τα Βίκος Street Relays σ’ ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μέρος της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays 2017.

Δίνουμε ραντεβού αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για να τρέξουμε και να ενισχύσουμε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αφού τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για αγορά και δωρεά αθλητικού υλικού στα σχολεία της περιοχής, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τους καλύτερους χρόνους.

Σας περιμένουμε στην γραμματεία των Βίκος Street Relays Λάρισα 2017, στο κατάστημα Intersport στην πλατεία Ταχυδρομείου έως και τις 20:00, για την παραλαβή του υλικού και νέες εγγραφές!

Αύριο η γραμματεία θα λειτουργήσει στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 8:00 το πρωί!