Με νέα μορφή και live τα Βίκος Street Relays γυρίζουν όλη την Ελλάδα!

Με νέα μορφή και live τα Βίκος Street Relays γυρίζουν όλη την Ελλάδα!

Με νέα, ανανεωμένη μορφή, τα Βίκος Street Relays θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα μέσα στο 2019, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που είχαν τα πέντε πρώτα χρόνια της παρουσίας τους.

Η παρουσίαση των ανανεωμένων Βίκος Street Relays έγινε στο ξενοδοχείο Marriot της Αθήνας, με τον εκπρόσωπο του διοργανωτή συλλόγους Ερμής 1877 Γιάννη Νικολάου να οριοθετεί τη νέα τους μορφή: «Η σειρά αγώνων των σκυταλοδρομιών δρόμου που ξεκίνησε το 2014 και προσπαθεί κάθε φορά να φέρει κάτι καινούργιο, είναι μία κοινωνική σειρά αγώνων που δεν απευθύνεται σε πρωταθλητές, αλλά στους απλούς πολίτες και προσφέρουν ένα πολύ όμορφο δίωρο. Είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα, καθώς θα γίνουν 10 μέσα στο 2019 και είναι αγώνες που έχουν αγκαλιαστεί απ΄όλες τις πόλεις, από τις οποίες έχουν περάσει, αλλά έχουν προσφέρει και πολλά, με δωρεές σε ιδρύματα και συλλόγους, αλλά και δωρεά αθλητικού υλικού σε σχολεία», κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Στη συνέχεια μίλησε ο πρωταθλητής στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις Μάριος Aναγνώστου. «Είναι ωραίο ο κόσμος να αθλείται, να βγαίνει από τα σπίτια του και να τρέχει. Η άθληση βοηθάει πολύ στην υγεία αλλά και στον τρόπο σκέψης και πλέον βλέπουμε τον κόσμο να τρέχει, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό».

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Τonis Sfinos ο οποίος θα τραγουδήσει live μετά το τέλος των επόμενων Bίκος Street Relays, στις 20 Απριλίου στον Πειραιά και εξήγησε το λόγο της παρουσίας του. «Στο τέλος των αγώνων πρέπει να γίνει αποθεραπεία, όπως συμβαίνει και μετά από κάθε προπόνηση. Εμείς λοιπόν θα είμαστε υπεύθυνοι για τις διατάσεις, τις χορευτικές που θα γίνουν και συνεχίζουμε το fun των Relays, με μία συναυλία, στο χώρο που θα είναι ο τερματισμός. Όταν λοιπόν τελειώσει, θα βγούμε εμείς και θα τραγουδήσουμε και ο κόσμος θα συνεχίσει τη χαρά του χορεύοντας και διασκεδάζοντας».

Ο Θέμης Γεωργαντάς που έχει αναλάβει την παρουσίαση των Βίκος Street Relays αναφέρθηκε στο ρόλο του: «Εγώ είμαι το καινούργιο μέλος των Street Relays, σε έναν αγώνα που λέει στον κόσμο ότι μπορεί να συμμετάσχει χωρίς να είναι επαγγελματίας και να νιώσει ωραία, να νιώσει ευεξία, να συμμετάσχει με τους φίλους και την οικογένεια του και μετά να κάνει πάρτι.  Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την παρουσίαση και θα ενημερώνω τον κόσμο για όλα. Πρέπει όλοι μας λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να συμμετάσχουμε».

Τον ονομαστικό χορηγό, τον Βίκο, εκπροσώπησε η Mαρία Παπακωνσταντίνου. «Τα Βίκος Street Relays είναι πλέον θεσμός στη χώρα μας. Εμείς από τη Βίκος στηρίζουμε τη συγκεκριμένη δράση όλα αυτά τα χρόνια, θα είμαστε μαζί και το 2019 για να τρέξουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεκινήσαμε από την Πάτρα, για να δώσουμε τη σκυτάλη στον Πειραιά και θα παροτρύνουμε μικρούς και μεγάλους να στείλουν αυτό το πολύ όμορφο μήνυμα».

Εκ μέρους της WATT+VOLT μίλησε η Αντιγόνη Παγουλάτου. «Με μεγάλη χαρά ανανεώσαμε με τα Street Relays αυτή τη συνεργασία για δεύτερη χρονιά ως Μεγάλοι Χορηγοί. Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα που απλώνεται κάθε χρόνο απλώνεται και αγκαλιάζει όλο και περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα. προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και σημαντικό κοινωνικό έργο στις τοπικές κοινότητες. Η σκυταλοδρομία εμπεριέχει κι έναν συμβολισμό που υπογραμμίζει τη μαγεία που κρύβει η αίσθηση της ομαδικότητας, της αλληλεπίδρασης και της συντονισμένης προσπάθειας για έναν συγκεκριμένο στόχο. Φέτος αποφασίσαμε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τη διοργάνωση, δίδοντας τα καταστήματα μας στις πόλεις που θα περάσει ο αγώνας, ως σημείο εγγραφών».

Στα Βίκος Street Relays γίνονται τα εξής αγωνίσματα:

  • 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)
  • 4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)
  • 4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
  • 4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

 

Επόμενος αγώνας είναι τα Βίκος Street Relays Πειραιά, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 18:30 με τις εγγραφές να γίνονται στην ιστοσελίδα www.relays.gr., έως και τις 16 Απριλίου καθώς και στο κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού των αγώνων η WATT+VOLT, στη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 209, Νίκαια, ΤΚ 18450 και με το εξής ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Βίκος Street Relays:

Κυριακή 12 Μαίου – Θεσσαλονίκη

Σάββατο 8 Ιουνίου – Ιωάννινα 

Κυριακή 23 Ιουνίου – Ξάνθη

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη 

Κυριακή 20 Οκτωβρίου – Λάρισα

Κυριακή 3 Νοεμβρίου – Τρίκαλα

Κυριακή 17 Νοεμβρίου – Λαμία 

Και τελευταίος σταθμός η Αθήνα

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

Για επικοινωνία: [email protected]