Βίκος Street Relays Λάρισα 2017: Ελάτε να κάνουμε τη διαφορά!

Βίκος Street Relays Λάρισα 2017: Ελάτε να κάνουμε τη διαφορά!

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, με τον έκτο σταθμό της φετινής διαδρομής την πόλη της Λάρισας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου!

Ο αγώνας στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον αθλητικό σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877», με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνεργασία με την ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) Λάρισας και τον ΣΥΒΑΣ (Σύλλογος βετεράνων αθλητών Στίβου) Λάρισας.

Οι αγώνες των σκυταλοδρομιών στη Λάρισα έχουν ως αποκλειστικό σκοπό  την συγκέντρωση ποσού για αγορά και δωρεά αθλητικού υλικού στα σχολεία της Λάρισας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τους καλύτερους χρόνους (ομαδικό).

Οι εκπλήξεις για όσους συμμετέχουν θα είναι πολλές, τόσο πριν από τον αγώνα, όσο και στη συνέχεια. Στη «fan zone» που θα στηθεί στην Κεντρική πλατεία πολλές εκπλήξεις και δώρα θα περιμένουν τους συμμετέχοντες! Γι’ αυτό μη ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα το πρωί της Κυριακής από το περίπτερο της εταιρίας τεχνολογίας Fluo

Στην εκκίνηση των αγώνων θα βρίσκεται η Renault που θα καθοδηγήσει τους δρομείς στη διαδρομή. Όλοι οι συμμετέχοντες των Βίκος Street Relays θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» θα βρίσκεται στη διαδρομή των αγώνων και στον τερματισμό στην Κεντρική πλατεία, προσφέροντας ενυδάτωση και ενέργεια στην προσπάθεια των δρομέων. Για τους μικρούς μας φίλους, που θα πάρουν μέρος στα Kids Relays, στο σημείο του τερματισμού θα τους περιμένουν τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

Από τις πολυπληθέστερες συμμετοχές των Βίκος Street Relays Λάρισα θα είναι αυτή της Novasports Running Team! Η ομάδα της Nova, Media Partner των αγώνων, έκανε αίσθηση στην περσινή διοργάνωση και αναμένεται και φέτος να κάνει τη διαφορά.

Τέλος να θυμίσουμε σε όλους ότι παραμένει ανοικτή η διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου, προσφορά της Nova, δύο ετήσιες συνδρομές «Nova Full pack», στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays για το 2017!