Η Ολυμπιονίκης Δεβετζή παίρνει σκυτάλη

Η Ολυμπιονίκης Δεβετζή παίρνει σκυτάλη

Υψηλές παρουσίες συμμετείχαν στην Σκυταλοδρομία Δρόμου της Θεσσαλονίκης, την περασμένη Κυριακή και η… παρέλαση κορυφαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού από αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα συνεχίζονται και στην Κομοτηνή.

Η δισ. Ολυμπιονίκης στο τριπλούν (αργυρό το 2004 στην Αθήνα, χάλκινο το 2008 στο Πεκίνο), Πηγή Δεβετζή δήλωσε συμμετοχή στο “Komotini Street Relays 2014” και θα είναι παρούσα σήμερα το απόγευμα (18:45), για να δώσει με τη σειρά της το παράδειγμα, επιστρέφοντας στην… ενεργό δράση.

Η Δεβετζή θα εκπροσωπήσει στο “Komotini Street Relays 2014” τον σύλλογό της, Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, αλλά και την σχολή της, καθώς είναι φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έχει ήδη περάσει 52 μαθήματα και προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της! Καθημερινά, αν και ζει στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται στην Κομοτηνή και παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής της, ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα γίνει και πτυχιούχος.

Είναι ήδη προπονήτρια και στόχος της είναι πλέον να συμμετέχει ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες αυτή τη φορά με τη νέα ιδιότητά της.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα τρέξει μαζί με την Σπυριδούλα Ναζίρη και τον Δημήτρη Μιχαλέλη.

Οι εγγραφές για τον αγώνα “Komotini Street Relays 2014” συνεχίζονται κανονικά στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής από το πρωί έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση.