Η σκυτάλη στα Ιωάννινα… προσεχώς!

Η σκυτάλη στα Ιωάννινα… προσεχώς!

Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή. Τρεις πόλεις, τρεις διοργανώσεις, τρία γεγονότα που έδωσαν πνοή ζωής μέσω του αθλητισμού και του δρομικού κινήματος. Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου έχουν μπει στην ζωή μας με τις επιτυχημένες διοργανώσεις μέσα στην άνοιξη σε τρεις πόλεις της Ελλάδας.

Ένα ατομικό αγώνισμα μετατράπηκε σε ομαδικό μέσα από τις σκυτάλες στους δρόμους της Ραφήνας, της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής, στέλνοντας μήνυμα ζωής, φιλίας, συνεργασίας.

Τα “Street Relays” συνεχίζονται και η σκυτάλη δίνεται στην πόλη των Ιωαννίνων! Το σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων (ομάδες των 4 δρομέων, που θα τρέξουν από 2,5 χιλιόμετρα), ενώ θα υπάρξουν και πάλι σκυταλοδρομίες και για τους μικρούς αθλητές.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει και η διαδικασία εγγραφών και δήλωσης συμμετοχής για όλους όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Σκυταλοδρομίες Δρόμου στα Ιωάννινα, σε μια πανέμορφη παραλίμνια περιοχή, ενώ μετά τα Ιωάννινα τα “Street Relays” θα διεξαχθούν και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας! Μείνετε συντονισμένοι!