Μαζί και οι Παραολυμπιονίκες μας

Μαζί και οι Παραολυμπιονίκες μας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 1ο Αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου “Komotini Street Relays 2014” έχει ξεκινήσει. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας ο σημερινός (18:45), γιατί σε αυτόν θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και 10 άτομα με αναπηρία, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός και το δρομικό κίνημα δεν κάνει διακρίσεις!

Θέση στην εκκίνηση θα πάρει ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο Παραολυμπιονίκης και σημαιοφόρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, Μάκης Καλαράς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ηρόδικος, που διοργανώνει το “Komotini Street Relays 2014”, Μιχάλης Ραγκούσης.

Επίσης, ιδιαίτερη συμμετοχή είναι της ομάδας επτά ατόμων με χρήση αναπηρικού αμαξιδίου, ομάδα hand’y’bike, από το Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης του Συλλόγου “Περπατώ”.

Παρών θα είναι και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, από τα μεγαλύτερα ταλέντας της Ελλάδας στις κατηγορίες ΑμεΑ, που έχει κερδίσει διακρίσεις και μετάλλια στην κολύμβηση σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Με τον αθλητή του Ηρόδικου του θα τρέξουν οι Κωνσταντίνος Καρπεάζης και Παναγιώτης Κανελλάκης.

Ο Αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του 22ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής, Γιώργος Κώστα θα είναι επίσης στη γραμμή εκκίνησης με την ομάδα του για να συμμετέχει στον αγώνα.

Φυσικά σας περιμένουμε όλους στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, για να συμμετέχετε και εσείς με τη δική σας ομάδα! Οι εγγραφές συνεχίζονται σήμερα μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση.