Οι πρώτοι 350 για τις σκυτάλες στίβου

Οι πρώτοι 350 για τις σκυτάλες στίβου

Με την λήξη της προθεσμίας για τις προκαταρκτικές συμμετοχές στις Σκυταλοδρομίες Στίβου «Σταύρος Μπαλτίδης», είναι ήδη περισσότεροι από 350 οι αθλητές-τριες και περισσότερες από 80 οι ομάδες που δηλώθηκαν από 20 και πλέον σωματεία.

Αυτά τα νούμερα αναμένεται να διπλασιαστούν αφού αφορούν μόνο όσους επιβεβαίωσαν σε πρώτη φάση την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση, η οποία πλέον είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσει και σε συμμετοχή αλλά και σε δυναμική την περσινή.

Οι αγώνες “Σταύρος Μπαλτίδης” που αποτελούν έμπνευση και πρωτοβουλία του ΓΣ Ηρακλής και θα φέτος διεξάγονται το Σάββατο 3 Μαίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τον ΓΣ Ηρακλής και το ΠΑΚ Ολυμπιάδα, είναι οι μοναδικοί αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα αλλά και οι μοναδικοί αγώνες στίβου με διεθνή χαρακτήρα σε όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και θα γίνονται δεκτοί αθλητές-τριες γενημένοι το 2004 και πριν και οι οποίοι έχουν δελτίο και ανήκουν είτε στο προαγωνιστικό είτε στο αγωνιστικό τμήμα αθλητικού σωματείου αναγνωρισμένου από τον ΣΕΓΑΣ.

Τα ονόματα των αθλητών-τριών κάθε ομάδας, θα πρέπει να αποσταλούν γραπτώς στο email: [email protected], έως και 25/4 που η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες και εγγραφές μεμονωμένων αθλητών για την δημιουργία μικτής ομάδας θα γίνονται δεκτές στο email: [email protected]