Ο Tonis Sfinos live στα Γιάννενα μετά τα Βίκος Street Relays

Ο Tonis Sfinos live στα Γιάννενα μετά τα Βίκος Street Relays

Mία ακόμα μεγάλη προσφορά των Βίκος Street Relays για τους δρομείς στα Γιάννενα. Αμέσως μετά τη λήξη των σκυταλοδρομιών δρόμου που θα γίνουν στην πόλη στις 9 Ιουνίου, θα εμφανιστεί live ο μοναδικός Tonis Sfinos και θα χαρίσει υπέροχες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Ο μοναδικός αυτός perfomer που ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε ζωντανή εμφάνιση του, θα παραλάβει τη σκυτάλη από τα Βίκος Street Relays που αρχίζουν στις 18:30 και θα δώσει το δικό του μουσικό αγώνα.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, o Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, διοργανώνουν τον πέμπτο αγώνα του φετινού 5ου πανελλήνιου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Γύρος του Κάστρου», στην πλατεία Μαβίλη με ώρα έναρξης 6.30μμ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4×50μ. και 4χ100μ. Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των Ιωαννίνων

Και αμέσως μετά, ο Tonis Sfinos, θα εμφανιστεί ζωντανά, σε μία μοναδική live εμφάνιση!