Παγκόσμια λάμψη!

Παγκόσμια λάμψη!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, στην παρουσίαση των Street Relays (Σκυταλοδρομιών Δρόμου), σήμερα 2 Απριλίου 2014.

Η παρουσίαση της πρωτοποριακής σειράς αγώνων δρόμου Street Relays, που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, θα γίνει ταυτόχρονα με την αναγγελία του Κώστα Φιλιππίδη ως πρεσβευτή των αγώνων.

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης Τύπου, η οποία θα δοθεί σήμερα στις 12.30 μ.μ. στον πολυχώρο «Αίτιον» στο κέντρο της Αθήνας.

Ο «χρυσός» νικητής του επί κοντώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού, θα μιλήσει για τον 1ο αγώνα της σειράς Βίκος Relays Series, που θα διεξαχθεί στη Ραφήνα.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν για το καινούγιο εγχείρημα ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και ο Πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου ΑΕ Μεσόγειος Νίκος Τσώνης.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παραστούν και έξι πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, που θα λάβουν μέρος στα Street Relays. O κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 800μ. κλειστού Κώστας Νακόπουλος, ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας στα 1500μ. Ανδρέας Δημητράκης και ο κορυφαίος Κύπριος δρομέας στα 1500μ. Θεοφάνης Μιχαηλάς.

Από την πλευρά των γυναικείων ομάδων θα υπάρξει εκπροσώπηση με την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ νεανίδων στα 800μ. κλειστού Αναστασία Μαρινάκου και με δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες στις μεσαίες αποστάσεις τη Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο και την Ξανθίππη Ραυτοπούλου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και η Αθλητική Ένωση Μεσόγειος,
σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου
για την παρουσίαση των 1ων Αγώνων Σκυταλοδρομιών Δρόμου
“Rafina Street Relays 2014”,
με τους οποίους την Κυριακή 13 Απριλίου 2014
αρχίζει μία πρωτοποριακή σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα,
το “Βίκος Relays Series 2014”.

Η συνέντευξη Τύπου
θα γίνει την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 12.30 μ.μ.
στην Εστία Επικοινωνίας & Τέχνης «Αίτιον Πολυχώρος»
(Τζιραίων 8-10, Μακρυγιάννη, Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση των αγώνων, θα ανακοινωθούν οι επίλεκτες ομάδες που θα συμμετάσχουν και θα παραστούν εκπρόσωποί τους.