Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τοπικός υποστηρικτής στα Βίκος Street Relays της Πάτρας

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τοπικός υποστηρικτής στα Βίκος Street Relays της Πάτρας

Τοπικός υποστηρικτής στα Βίκος Street Relays της Πάτρας που γίνονται αύριο Σάββατο είναι τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 που θα έχουν πολλές ομάδες στα 4×1000μ. και τους ευχαριστούμε.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Πάτρας το 2017, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Δυο υπερσύγχρονα κτίρια 10 ορόφων συνολικά, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη, φιλοξενούν εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας 80 ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στο κέντρο της Πάτρας και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας, τόσο από την αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και από τις όμορες περιοχές της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Από την πρώτη εκπαιδευτική χρονιά λειτούργησαν 12 τομείς σπουδών όπως  Γαστρονομίας,Τουρισμού, Μηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας Οικονομίας & Διοίκησης,  ΜΜΕ & Ήχου, Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών,  Υγείας & Αθλητισμού, Μόδας & Ομορφιάς, Performing Arts, Προσχολικής Αγωγής, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αγροτικής Κατάρτισης προσφέροντας στους σπουδαστές ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, ενώ το Γραφείο Σταδιοδρομίας  υποστηρίζει τα επαγγελματικά βήματα και επιχειρηματικές ενέργειες των σπουδαστών του.