Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής συμμετέχει στα Βίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής συμμετέχει στα Βίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 19 Μαϊου γίνονται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης τα Βίκος Street Relays και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής με ανακοίνωση του τονίζει ότι όλα τα τμήματα του συλλόγου θα πάρουν μέρος.

Η ανακοίνωση:

Ο ιστορικότερος σύλλογος της Ελλάδας θα συμμετάσχει σύσσωμος με όλα του τα τμήματα στον αγώνα της 19ης Μαΐου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) στις 10:30 το πρωί.
Στον αγώνα που είναι αφιερωμένος σε όλο τον Ποντιακό Ελληνισμό, ο ΓΣ Ηρακλής που έχει προσφέρει ήρωες στους αγώνες της πατρίδας, θα είναι παρών για να τιμήσει τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου που υπήρξαν θύματα της γενοκτονίας του 1919.
Στηρίζουμε την πρωτότυπη αθλητική δράση που έχει κοινωνική διάσταση με τα έσοδα της να διατίθονται για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της πόλης μας. Καλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, από όλα τα τμήμα και τις ακαδημίες του συλλόγου μας, στις 10:30 το πρωί της 19ης Μαΐου (Κυριακή) να έρθουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία.
Ο ΓΣ Ηρακλής, είναι η ιστορία της πόλης.