Βίκος Street Relays 2018: Η «μάχη» για το Top-10

Βίκος Street Relays 2018: Η «μάχη» για το Top-10

Η πανελλήνια σειρά των Βίκος Street Relays 2018 έχει αφήσει πίσω τους δύο πρώτους «σταθμούς» της φετινής διαδρομής της σ’ ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, Πάτρα και Γλυφάδα μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές και πολύ καλούς χρόνους από τους αθλητές και τις αθλήτριες, που και φέτος αγκάλιασαν τις σκυταλοδρομίες δρόμου.

Τα Βίκος Street Relays 2018 έχουν χαρακτήρα πρωταθλήματος, γι’ αυτό και τηρείται κατάταξη ομάδων και ατόμων βάση της οποίας στο τέλος του πρωταθλήματος και της χρονιάς, οι πρώτες ομάδες και άτομα κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν διάφορα δώρα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από φέτος το πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου περνάει σε νέα εποχή και μία από τις καινοτομίες του 2018, είναι η ένταξη της Elite Race με την επωνυμία «Veronis Cup», στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου.

To «Veronis Cup» των Βίκος Street Relays θα αποτελεί την πρώτη και μοναδική σειρά αγώνων δρόμου 10χλμ. στην Ελλάδα με χρηματικά έπαθλα, στηρίζοντας έτσι και τους πρωταθλητές των δρόμων αντοχής και διατηρώντας χαμηλότατο κόστος συμμετοχής.

Στα 10χλμ. των ανδρών προηγείται ο Ντένις Γκιούρα με 32.59.,35 από το πρώτο φετινό αγώνα στην Πάτρα και στις γυναίκες η Σοφία Ρήγα, που στη Γλυφάδα διπλασίασε τις νίκες της μετά την Πάτρα, με χρόνο 36.41,16.

Στη Γλυφάδα είχαμε αρκετά καλούς χρόνους και εκεί ξεχώρισε η παρουσία του Ανδρέα Δημητράκη που έτρεξε δύο φορές μάλιστα στα 4Χ2,5 χλμ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την πρώτη θέση, με τον καλύτερο φετινό χρόνο (32.42,42), στις γυναίκες η πρωτιά ανήκει στις «Ξαδέρφες» από την Πάτρα (Κατερίνα Δαγρέ, Νεφέλη Παπαγεωργίου, Ελένη Στασινοπούλου, Ελένη Κυδωνιάτη) με χρόνο 37.51,19 και στη μικτή προηγείται η ομάδα του «Σουβαλιώτη» (Χρήστος Αριστείδου, Πέτρος Αρσένης, Ελισάβετ Κολλά Αλέξης Καράμπελας) με επίδοση 37.40,04.

Το δίδυμο των αδερφών Παπούλια, Χρήστος και Ανέστης, έχουν τον καλύτερο χρόνο στα 2Χ5χλμ με επίδοση 30.48,12, που σημείωσαν στην Πάτρα, ενώ στη Γλυφάδα η ομάδα του Πανελληνίου πήρε κεφάλι στις γυναίκες, με τη Βασιλική Σπάθη και τη Φιλίππα Πουλίδου (40.29,77), αλλά και στη μικτή με τον Αλέξη Πασπάτη και την Ντενίσα Μπαλλά (35.18,79).

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Δείτε παρακάτω σε μορφή PDF όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και τις ομάδες που προηγούνται:

SP_2018_ΤΟΡ 10_10.000m

SP_2018_ΤΟΡ 10_2500m (MEN-WOMEN-MIXED)

SP_2018_ΤΟΡ 10_5000m (MEN-WOMEN-MIXED)

Επόμενος αγώνας για τα Βίκος Street Relays είναι στις 13 Μαΐου και εγγραφές γίνονται μέσα από τη σελίδα relays.gr

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT.

Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen.

Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.